vas. nov 18th, 2018

Androidra a legjobb Fortnite alternatíva, komptabilitás problémák nélkül

A Playerunkown’s Battleground (PUBG), és a Fortnite ötvözve lett, és most egy eléggé élvezetes telefonos játék készült el.

Nem régiben írtunk egy cikket, hogy a telefonos Fortnite játéknak van egy másolata, ami a FortCraft nevet viseli.
Igaz, rettentően hasonlít a Fortnitera, és még a neve is ugyan az, viszont az is eléggé ígéretesnek tűnik.
Egy gond van a FortCrafttal, hogy nincsen exluzív élményei, mivel ugyan azt a játékot kapjuk meg csak más névvel, emellett a játék ugyanúgy pár eszközzel kompatibilis.

Nem rég jelent meg a Creative Destruction nevű androidos játék, ami a legjobb Fortnite alternatíva. A játék ötvözve lett a PUBG-vel, és emiatt is élvezetes a játék.

A Creative Destruction a Fortnite külalakját kapta meg. A pálya, textúrák részben hasonlítanak.
Viszont, a PUBG mechanikáját kapta meg, azaz reálisabb fizika található benne, kevesebb túlságosan mesébe illő lehetőségeket kapunk, illetve nem utolsó sorban, létező fegyvereket kapunk. Mint pl.: UMP-9, AK-47, SCAR, stb.


Felmerülhet a kérdés, hogy akkor honnan tölthető le, mely eszközről/eszközökről működik maga a játék.
Nem kell félnünk attól, hogy a játék nem fog működni, bármelyik mostani telefonnal működőképes. A játékot Play Áruházban meg lehet találni, és ingyenesen le lehet letölteni.


A játék fejlesztés alatt áll, szóval szerintünk több pálya, több kinézet, és igazából sokkal több lehetőség/opció lesz majd benne. Viszont, a játék így is nagyon élvezetes, és játszható.

Bárkinek ajánljuk, aki a PUBG-t, vagy a Fortnite-ot kedveli. Ha pedig mindkettő játék tetszik, és telefonnal akarsz játszani, akkor ez a játék neked való.

Így zárás képpen szeretnénk hozzátenni, hogy egyébként Steamen is megtalálható, aki esetleg PC platformon szeretne játszani. ITT megtalálhatod! 🙂